Medewerkers

Frits de Leeuw    frits

Vanaf de start ben ik in deze praktijk werkzaam, waardoor een grote betrokkenheid is ontstaan. Naast de opleiding fysiotherapie, die ik in 1981 heb afgerond, heb ik opleidingen osteopathie en acupunctuur gevolgd. Ik gebruik soms technieken uit de osteopathie bij mijn werk in de fysiotherapie. Dit biedt een toegevoegde waarde aan de reguliere fysiotherapie.
Verreweg de meeste aandoeningen van het bewegingsapparaat uiten zich door pijn en functiebeperkingen. De kracht van fysiotherapie is om door communicatie, observatie, bewegingsonderzoek en palpatie de oorzaken van de klachten boven water te krijgen en daarna te behandelen. Dit maakt het vak boeiend en levendig. Het is elke keer weer een uitdaging om cliënten op een ogenschijnlijk simpele manier van hun klachten af te helpen of die klachten te verlichten.

Het BIG-registratienummer van FJ de Leeuw is 69034315404

Harmen van Delftharmen

Sinds 1993 werk ik in deze praktijk nadat ik was afgestudeerd aan de Hogeschool Amsterdam. Sinds 1995 werk ik daarnaast in een particuliere praktijk in Rijnsburg. Die combinatie werkt goed. In 2002 heb ik mijn diploma manuele therapie behaald aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast doe ik sinds 1990 de fysiotherapeutische verzorging van voetbalclub Valken ’68.

Het BIG registratienummer van HH van Delft is 79041691904

Bianca Langeveld-Slobbebianca

Vanaf 2005 werk ik in de praktijk in Valkenburg. Ik ben in 1991 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Sindsdien ben ik steeds werkzaam geweest als fysiotherapeut. De eerste twee jaar in een ziekenhuis vlakbij Detroit, in de staat Michigan in de VS. Daarna, weer terug in Nederland, werkte ik in diverse praktijken, onder andere in Zoetermeer en Zaandam. Sinds 1997 ben ik verbonden aan de Praktijk voor Fysiotherapie in Warmond. Naast mijn werk in Valkenburg heb ik nog steeds een aanstelling in Warmond.
Ik heb verschillende cursussen en nascholingen gedaan, waaronder acupunctuur, dry-needling, oedeemtherapie en lymftaping, en ben gespecialiseerd in oedeemtherapie en lymfedrainage.

Het BIG registratienummer van BL Langeveld-Slobbe is 09035026404

Betty HeemskerkBetty

In 1999 heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan Hogeschool Leiden afgerond. Hierna heb ik als fysiotherapeut in Katwijk, Sassenheim, Hong Kong, Shanghai en Warmond gewerkt. Sinds dit jaar werk ik met veel plezier in deze praktijk in Valkenburg.
Ik heb verschillende cursussen gedaan waaronder hartrevalidatie, bekkenproblematiek, fysiotherapie bij schouderaandoeningen, hardloopblessures en neurorevalidatie.

Het BIG registratienummer van HMC Heemskerk is 59050573804

Jos CompaanJos Compaan

Mijn opleiding heb ik gevolgd in Amsterdam.
Sinds 1982 werk als fysiotherapeute. De eerste jaren heb ik in Amsterdam gewerkt, later in mijn eigen praktijk in Oegstgeest. Per januari 2019 ben ik met mijn eigen praktijk gestopt.
In maart 2018 ben ik begonnen in Valkenburg eerst als vervanger en vanaf 2019 als vaste medewerker.
Het is heel fijn om met collega’s samen te werken.
Ik heb jarenlang zwangerschapsgym gegeven in Oegstgeest, daarnaast heb ik veel ervaring met vrouwen met bekkenklachten rondom de zwangerschap.
Ook geef ik cursussen babymassage aan de ouders met een baby, dat kan in kleine groepjes of individueel aan huis.

Het BIG registratienummer van JA Compaan is 89033373804

Onze praktijk
De praktijk is gestart in 1983. Destijds was Valkenburg een kleinere gemeente dan nu, met minder dan 3000 inwoners. Er was geen fysiotherapiepraktijk. De bewoners van Valkenburg waren dus aangewezen op de praktijken in omliggende gemeentes (Rijnsburg en Katwijk). Zo is het idee ontstaan om een praktijk te starten in Valkenburg. We zijn gestart met twee ochtenden, maar al snel breidde dit zich uit. We zijn enkele keren verhuisd en gebruiken nu een ruimte in Gezondheidscentrum De Wei. Hier kunnen we de zorg bieden die u nodig hebt.