Medewerkers

frits

Frits de Leeuw   

Vanaf de start ben ik in deze praktijk werkzaam, waardoor een grote betrokkenheid is ontstaan. Naast de opleiding fysiotherapie, die ik in 1981 heb afgerond, heb ik opleidingen osteopathie en acupunctuur gevolgd. Ik gebruik soms technieken uit de osteopathie bij mijn werk in de fysiotherapie. Dit biedt een toegevoegde waarde aan de reguliere fysiotherapie.
Verreweg de meeste aandoeningen van het bewegingsapparaat uiten zich door pijn en functiebeperkingen. De kracht van fysiotherapie is om door communicatie, observatie, bewegingsonderzoek en palpatie de oorzaken van de klachten boven water te krijgen en daarna te behandelen. Dit maakt het vak boeiend en levendig. Het is elke keer weer een uitdaging om cliënten op een ogenschijnlijk simpele manier van hun klachten af te helpen of die klachten te verlichten.

Het BIG-registratienummer van FJ de Leeuw is 69034315404

harmen

Harmen van Delft

Sinds 1993 werk ik in deze praktijk nadat ik was afgestudeerd aan de Hogeschool Amsterdam. Sinds 1995 werk ik daarnaast in een particuliere praktijk in Rijnsburg. Die combinatie werkt goed. In 2002 heb ik mijn diploma manuele therapie behaald aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast doe ik sinds 1990 de fysiotherapeutische verzorging van voetbalclub Valken ’68.

Het BIG registratienummer van HH van Delft is 79041691904

Betty

Betty Heemskerk

In 1999 heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan Hogeschool Leiden afgerond. Hierna heb ik als fysiotherapeut in Katwijk, Sassenheim, Hong Kong, Shanghai en Warmond gewerkt. Sinds dit jaar werk ik met veel plezier in deze praktijk in Valkenburg.
Ik heb verschillende cursussen gedaan waaronder hartrevalidatie, bekkenproblematiek, fysiotherapie bij schouderaandoeningen, hardloopblessures en neurorevalidatie.

Het BIG registratienummer van HMC Heemskerk is 59050573804

Onze praktijk
De praktijk is gestart in 1983. Destijds was Valkenburg een kleinere gemeente dan nu, met minder dan 3000 inwoners. Er was geen fysiotherapiepraktijk. De bewoners van Valkenburg waren dus aangewezen op de praktijken in omliggende gemeentes (Rijnsburg en Katwijk). Zo is het idee ontstaan om een praktijk te starten in Valkenburg. We zijn gestart met twee ochtenden, maar al snel breidde dit zich uit. We zijn enkele keren verhuisd en gebruiken nu een ruimte in De Wei. Hier kunnen we de zorg bieden die u nodig hebt.